Varför ska du köpa din elsparkcykel eller hoverboard från oss?

Kvalitetsprodukter

Alla våra produkter är tillverkade i hållbara, robusta material som testats hundratals gånger för att säkerställa att kvaliteten alltid är på topp. Allt från däck, till ram och batterier håller alltid den högsta prestandan för dig och din säkerhet.

Unika funktioner

Många av våra produkter kommer med unika funktioner, såsom LED-däck, smart-lås eller tredubbel ihopvikning! Det är dessa funktioner som både underlättar din vardag och gör den lite roligare.

Batteriprestanda

Våra produkter drivs av kraftfulla batterier av samma kvalitet som de du kan hitta i elbilar. De är noggrant testade och skyddade från överhettning, vatten och skada.

Suverän kundtjänst

Vårt team jobbar hårt för att alltid erbjuda så god service som möjligt, både via telefon, e-post och chatten som är aktiv på vår hemsida

Den bästa presenten till ditt barn

Elsparkcyklar och hoverboards är otroligt populära bland barn och våra produkter är de perfekta presenterna för såväl födelsedagspresenter som julklappar.

Vanliga frågor

Vi på Elkikens kundkontakt får många frågor från våra kunder. Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar. Förhoppningsvis finns svaret på din fråga här, annars är du givetvis välkommen att kontakta oss här med dina frågor eller synpunkter.

Elsparkcykel och hoverboard

Ja. Alla våra produkter är säkra för barn men du som vårdnadshavare avgör själv om ditt barn är gammal nog för att manövrera en elscooter.
Ja, vi erbjuder några av de bästa produkterna på den svenska marknaden.

Ja. Våra produkter är testade och godkända för alla väderförhållanden.

Våra produkter har testats med hjälp av flera olika tester i så mycket som 6000 timmar, för att säkerställa att de fortfarande håller samma kvalitet efter lång tid. Vi genomför dessutom alltid kvalitetssäkringar på våra produkter för att säkerställa att de håller samma goda kvalitet som de bör, gällande batterier, material, däck och bromsar. Våra produkter har en praktisk design som ständigt optimeras för det nordiska klimatet.

Ja! En elsparkcykel är ett bra komplement när du färdas i och utanför staden. Våra produkter är tillverkade av aluminiumlegering och är lätta att bära. Vår minsta modell, X6, kan dessutom vikas ihop så mycket att den får plats i en ryggsäck.
Hoverboards är en av de mest populära presenterna att ge bort till såväl barn som kompisar. Det är enkelt att lära sig att köra dem, och det är riktigt roligt. Om du väljer att beställa en hoverboard till ett barn kan vi nästan garantera att du själv kommer använda den minst lika mycket.

Köp & leveransvillkor

Frakten är alltid kostnadsfri när du hämtar ut ditt paket på ett utlämningsställe via PostNord eller DHL. Du kan dessutom välja hemleverans av PostNord eller Best till en kostnad av 299kr. För Pro Max X9 erbjuder vi alltid gratis hemleverans.
Alla produkter skickas från vårt lager i Sverige. Leveranstiden kan variera men oftast sker den inom 1–3 arbetsdagar.

Vi använder Klarna och Stripe för både och privat- och företagskunder. Du kan använda de olika betalningsalternativ som Klarna och Stripe erbjuder såsom: Faktura, delbetalning, kort eller bankkonto. Du kan läsa mer om våra betalningsvillkor här.

Du får alltid 2 års garanti på alla våra produkter (förutom batterier) och den gäller i 12 månader. Vi erbjuder 14 dagars öppet köp och 100 dagar ångerrätt.
Ja, alla våra produkter har 25% moms.

När du har genomfört en beställning så kommer du att få en orderbekräftelse på mail. Du kommer också att få ett mail med all leveransinformation när din produkt är skickad från vårt lager och då kan du spåra försändelsen genom en specifik länk som vi mailar dig eller via en app som heter “Unifaun – Mina paket”. Appen går att ladda hem här:

Apple: https://apps.apple.com/se/app/mina-paket/id1178336802

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.unifaun.minapaket&hl=en

Din varukorg
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.