Innovativa lösningar för din dagliga transport.

Miljömedvetna elsparkcyklar som underlättar din vardag genom att enkelt föra dig från en plats till en annan på nolltid. Hitta din nya favorit redan idag här på Elkicken.

Vi designar och tillverkar elsparkcyklar och hoverboards med hjälp av den senaste tekniken, packade med praktiska lösningar som underlättar din vardag. Med hjälp av våra produkter kan du säkert ta dig runt i staden utan att behöva krångla med pendling eller bilresor. Det här är framtidens färdmedel – hitta din favorit redan idag.

Vår historia

Välkommen hit till Elkicken! Här hittar du unika och marknadsledande elsparkcyklar och hoverboards till bra priser med innovativa funktioner som gör ditt dagliga liv enklare. Vi grundades redan 2018, då vi började designa elsparkcyklar för daglig transport runt om i Sveriges städer. Vi tror på att det ska vara enkelt att ta sig runt på Sveriges gator, med hjälp av miljövänliga transportmedel som både ser bra ut och som håller hög kvalitet vad gäller prestanda och funktionalitet.

Vår vision

Våra produkter kombinerar elegans med prestanda och flexibilitet, för att tillsammans skapa praktiska transportmedel som både är bra för miljön och för plånboken. Sedan 2018 har vi testat och optimerat våra produkter så att de ska bli så bra som de bara kan bli och nu har vi nått vårt mål – att skapa marknadsledande och miljövänliga transportmedel som du kan nyttja varje dag.

Innovation och utveckling

Innovation är en stor del av oss och vi jobbar alltid för framtiden. Vi tror på att ständigt utvecklas, både som verksamhet och såklart för våra produkter. Vi strävar alltid efter att ta fram nya, innovativa lösningar till våra kunder som de kan använda under en lång tid – utan att skada miljön såklart. Vi värnar om att skapa ett säkert samhälle med enkla transportmedel som människor kan använda för att ta sig till skolan, till jobbet eller till affären på nolltid. Enkla och effektiva lösningar som räddar vår planet och som finns tillgängliga för alla.

Vi jobbar för framtiden

Framtidens transportmedel är elektriska – det vet vi om. Därför jobbar vi dagligen för att hitta nya lösningar som stöds av elektroniken, så att vår värld kan fortsätta att blomstra och inte behöva lida av utsläppen från avgaser. En grön värld – det är något som vi älskar och värnar om.

Läs mer och upptäck våra produkter

Vill du veta mer om vårt arbete eller hur våra produkter tagits fram? Besök vår webshop för att se alla våra produkter, eller läs vår blogg om du vill veta mer om vårt arbete. Behöver du hjälp eller vill på komma i kontakt med oss? Du är alltid välkommen att kontakta någon från vårt team direkt!

Medarbetare

Fredric Nilsson

Marknadschef
fredric.nilsson@elkicken.se

Jenny Lundberg

Marknadsassistent
jenny.lundberg@elkicken.se

Anna Ljungqvist

Logistikchef
warehouse@elkicken.se

Stefan Silverå

Kundservice
support@elkicken.se