OFFROAD HOVERBOARD 2x300w

Innovativa hoverboards med inbyggd högtalare som fungerar i alla typer av terräng. Finns att beställa med LED-däck eller vanliga däck.

Från 2995:-

ULTRALÄTT
HOPFÄLLBAR ELSCOOTER

Marknadens smidigaste elscooter som går att fälla ihop i hela tre faser och tar inte mer plats i väskan än vad ett tangentbord skulle göra.

Elsparkcykel_EX6_1

MINIMALISTISK ELSCOOTER
max 700w 45km

Löstagbart batteri med snabbfäste för enkelt byte och smidig laddning. Låg vikt med robust aluminiumlegering av flygplansstandard. 

5995:-

PRO MAX ELSCOOTER
Max 100km

En unik elscooter med hög prestanda och en stark motor med på 1400w kraft. Vår absolut bästa modell med en maximal räckvidd på hela 100 km per laddning.

9995:-

Kör enkelt med våra elscooters

Elspsarkcylkar tillverkade av högkvalitiva material som håller länge. Starka batterier med enkla batteribyten skapar mindre frustration på vägarna.

Säkra och lätta att underhålla

Våra tester har säkerställa att våra produkter är säkra och hållbara, och att de dessutom går att användas i alla väder. De är enkla att rengöra med minimal skaderisk.

Kvalitetsprodukter till låga priser

Vi tror på att alla ska kunna njuta av våra produkter, oavsett ekonomi. Därför erbjduer vi marknadens bästa elscooters till riktigt bra priser.

100 dagars bytesrätt

Vi på Elkiken vill att våra kunder ska få det bästa, därför ger vi alltid 100 dagars garanti på alla våra produkter – så att du kan vara säker.

DEN SMIDIGASTE
ELSCOOTERN PÅ MARKNADEN

Med EX6 kan du ta dig fram säkert i staden – samtidigt som du kan ta med dig din elscooter på bussen, på tåget eller bara bära på den i ryggsäcken!

1.

 FÅR PLATS I RYGGSÄCKEN

 Endast 67 cm lång efter vikning.

2.

HÅLLBART MATERIAL

Fungerar för både barn och vuxna.

3.

UTBYTBART BATTERI

Dubbla räckvidden med ett extra batteri.

4.

ENKEL ATT VIKA IHOP

Smidig och lätt att hantera.

Det självklara valet för
en smidig körning.

Greppvänliga handtag och enkla reglage för en effektiv och säker körning.

Avtagbart litiumbatteri med bra prestanda och lång räckvidd.

Smart hopfällning och självlåsande design som gör din elscooter smidig och säker.

Borstlös motor med 700w som håller hög prestanda under många år.

Trippla bromsar och stark baklykta för optimal säkerhet när du kör din elscooter.

VÅR KRAFTFULLA EX8 SCOOTERS BÄSTA FUNKTIONER

electric-scooter.png

Hållbart material

Tillverkad i hållbar och högkvalitativ aluminiumlegering för robust stabilitet som är enkel att manövrera samtidigt som den är lätt att bära.

motor.png

Kraftfull motor

Den kraftfulla och högpresterande motorn klarar av 700w och tar dig långt. Den säkerställer dessutom att du är trygg och säker när du kör din elsparkcykel.

battery.png

Utbytbart batteri

Trött på batterier som inte håller länge? Med våra utbytbara batterier är du alltid säker och om det mot förmodan tar slut, kan du enkelt byta ut det direkt på vägen.

raining.png

Vattentålig

Att kunna köra i dåligt väder är en självklarhet för oss på Elkiken. Våra produkter är vattentäta och har klarat IP54-testen efter 6000 timmars användning.

viking-helmet.png

Säker

Säkerheten är alltid i fokus för oss och vi testar alltid våra produkter utförligt. Känn dig trygg med EX8 och dess tre bromsar, baklyktor och reflexer.

wheel.png

Robusta däck

Våra elscootrar kan köras på såväl asfalt som i terräng. Våra stora och robusta däck skapar en stabil transport för dig, oavsett när och var du kör.

INGENTING KAN STOPPA DIG

EX9 är elscootern för dig som vill maximera din upplevelse. Det här är en helt ny, innovativ modell med unika funktioner som tar dig längre, som går snabbare och som ger dig en helt ny upplevelse.

RÄCKVIDD
0 km
KAN KLÄTTRA
0 grader
VIKT
0 kg
KAPACITET
0 kg

A.

LED-DÄCK

Som både syns i mörkret och tar din hoverboard till en ny nivå.
B.

HÖGTALARE

Koppla upp dig via Bluetooth och spela din favoritmusik.
C.

EFFEKTIV MOTOR

Som tar dig längre än någonsin förut.
D.

SÄKER ATT ANVÄNDA

Enkel att navigera för både barn och vuxna.

HOVERBOARD MED LED-DÄCK

Vår snygga hoverboard kommer med vanliga däck eller LED-däck. Den har inbyggda högtalare och kan köras både i stadsmiljö, och i terräng. En innovativ produkt för dig som vill maximera din körupplevelse.

Vanliga frågor

Vi på Elkikens kundkontakt får många frågor från våra kunder. Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar. Förhoppningsvis finns svaret på din fråga här, annars är du givetvis välkommen att kontakta oss här med dina frågor eller synpunkter.

Elsparkcykel och hoverboard

Ja. Alla våra produkter är säkra för barn men du som vårdnadshavare avgör själv om ditt barn är gammal nog för att manövrera en elscooter.
Ja, vi erbjuder några av de bästa produkterna på den svenska marknaden.

Ja. Våra produkter är testade och godkända för alla väderförhållanden.

Ja! En elsparkcykel är ett bra komplement när du färdas i och utanför staden. Våra produkter är tillverkade av aluminiumlegering och är lätta att bära. Vår minsta modell, X6, kan dessutom vikas ihop så mycket att den får plats i en ryggsäck.
Ja! En elsparkcykel är ett bra komplement när du färdas i och utanför staden. Våra produkter är tillverkade av aluminiumlegering och är lätta att bära. Vår minsta modell, X6, kan dessutom vikas ihop så mycket att den får plats i en ryggsäck.
Hoverboards är en av de mest populära presenterna att ge bort till såväl barn som kompisar. Det är enkelt att lära sig att köra dem, och det är riktigt roligt. Om du väljer att beställa en hoverboard till ett barn kan vi nästan garantera att du själv kommer använda den minst lika mycket.

Köp & leveransvillkor

Frakten är alltid kostnadsfri när du hämtar ut ditt paket på ett utlämningsställe via PostNord eller DHL. Du kan dessutom välja hemleverans av PostNord eller Best till en kostnad av 299kr. För Pro Max X9 erbjuder vi alltid gratis hemleverans.
Alla produkter skickas från vårt lager i Sverige. Leveranstiden kan variera men oftast sker den inom 1–3 arbetsdagar.

Vi använder Klarna och Stripe för både och privat- och företagskunder. Du kan använda de olika betalningsalternativ som Klarna och Stripe erbjuder såsom: Faktura, delbetalning, kort eller bankkonto. Du kan läsa mer om våra betalningsvillkor här.

Du får alltid 2 års garanti på alla våra produkter (förutom batterier) och den gäller i 12 månader. Vi erbjuder 14 dagars öppet köp och 100 dagar ångerrätt.
Ja, alla våra produkter har 25% moms.

När du har genomfört en beställning så kommer du att få en orderbekräftelse på mail. Du kommer också att få ett mail med all leveransinformation när din produkt är skickad från vårt lager och då kan du spåra försändelsen genom en specifik länk som vi mailar dig eller via en app som heter “Unifaun – Mina paket”. Appen går att ladda hem här:

Apple: https://apps.apple.com/se/app/mina-paket/id1178336802

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.unifaun.minapaket&hl=en

HITTA KUNSKAP, RÅD OCH TIPS I VÅR BLOGG

Vad är en hoverboard och hur använder man den?

Du som läser den här artikeln har med största sannolikhet sett en hoverboard någon gång, men du kanske inte har vetat om att det varit just en hoverboard. Det är de där små brädorna som man kan se människor runtom i staden åka runt på. Du vet, de som inte...

Läs mer

Hyra elsparkcykel eller köpa egen – vad är egentligen bäst?

Elsparkcyklar har verkligen tagit över hela världen. Det är ett nytt och spännande transportmedel som finns i princip överallt, både i små och stora städer. Förutom att vara relativt nya och spännande är det såklart också ett otroligt bra transportmedel för den som bryr sig om miljön. Elsparkcyklar drivs...

Läs mer

Vad ska man tänka på när man köper en elsparkcykel?

Under de senaste åren har elsparkcyklar verkligen tagit över hela samhället. Det är ett fantastiskt transportmedel som finns i princip överallt, och som gör det enklare för människor runt om i världen att ta sig runt på gatorna även om de inte har körkort eller tillgång till kollektivtrafiken. Elsparkcyklar...

Läs mer